Well, the board is either fixed, or it's going to run terribly. Cross your fingers and hope for the best. I'm at my technical limit right now.

What have I done wrong?

Post Reply
Message
Author
User avatar
S.B.
Member
Member
Posts: 207
Joined: Mon Jun 05, 2017 2:44 pm
Age: 69
Location: Pontiac, Illinois
United States of America

What have I done wrong?

#1 Post by S.B. » Sun Dec 31, 2017 10:33 am

I used to get replies to threads I posted on, on the old forum? Now I don't??? Has to be some setting, somewhere.
I apologize if this is in the wrong forum.
Steve
Last edited by S.B. on Sun Jan 07, 2018 7:36 pm, edited 2 times in total.

Tommy Atkins
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 490
Joined: Sat Jun 03, 2017 4:47 pm
Age: 66
Location: Hagerstown, MD
Canada

Re: What have I done wrong?

#2 Post by Tommy Atkins » Sun Dec 31, 2017 11:04 am

I'm seeing replies to several of your threads!
Are you referring to posts themselves or e-mail notification of them?

User avatar
S.B.
Member
Member
Posts: 207
Joined: Mon Jun 05, 2017 2:44 pm
Age: 69
Location: Pontiac, Illinois
United States of America

Re: What have I done wrong?

#3 Post by S.B. » Sun Dec 31, 2017 2:00 pm

Email notifications, please?
Steve

User avatar
Smokey
Member
Member
Posts: 170
Joined: Tue Jun 06, 2017 6:46 pm
Age: 65
Location: democrat hell of Connecticut, USA
United States of America

Re: What have I done wrong?

#4 Post by Smokey » Mon Jan 01, 2018 8:12 am

You may have to go into your user control panel and check the settings.
Arguing with someone who denounces reason is like administering medicine to a corpse.

vonalt
Site Admin
Site Admin
Posts: 113
Joined: Fri Jun 02, 2017 5:46 pm
Age: 62
Location: West Central Ohio
United States of America

Re: What have I done wrong?

#5 Post by vonalt » Mon Jan 01, 2018 8:55 am

Smokey is correct. You need to change your settings in the User Control Panel, subsection Managing Subscriptions. Any settings you had from previous SRF forum are gone and you need to customize this version to satisfy your particular needs.

User avatar
S.B.
Member
Member
Posts: 207
Joined: Mon Jun 05, 2017 2:44 pm
Age: 69
Location: Pontiac, Illinois
United States of America

Re: What have I done wrong?

#6 Post by S.B. » Sun Jan 07, 2018 7:29 pm

Where is the Users Controls? I don't see any options for changing anything there?
Steve

Tommy Atkins
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 490
Joined: Sat Jun 03, 2017 4:47 pm
Age: 66
Location: Hagerstown, MD
Canada

Re: What have I done wrong?

#7 Post by Tommy Atkins » Mon Jan 08, 2018 9:18 am

NAME>> USER CONTROL PANEL>> MANAGE NOTIFICATIONS TAB.

Post Reply

Return to “General Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests